Безоплатна доставкаБезкоштовна доставка на суму від 6000 грн.

Безкоштовно по Україні:
Зворотний дзвінок

Офіційний сайт

виробника

Пн-Пт: з 9:00 до 18:00

Сб: з 10:00 до 16:00

Нд: Вихідний

Бесплатно по Украине:

0-800-300-301

киевстар:

+38 (067) 223-11-22

обратный звонок

ТОП-5 ідеальних стільців в вітальню

Вибираючи стільці в вітальню, спирайтеся насамперед на особливості дизайну і якість виробів. Багато чого буде залежати від проекту, але ми підібрали п'ять моделей таких меблів, які точно варто розглянути в різних ситуаціях.

 

Стілець «Флоррі Хром»

ТОП-5 идеальных стульев в гостиную - фото 1 - Флорри

Особливість цієї моделі — суцільна довга спинка, яка опускається набагато нижче сидіння і стикається з задніми ніжками, вигнутими дугою. Цей незвичайний дизайн відразу приверне до себе увагу. Стілець підійде для вітальні, в якій не так багато яскравих деталей, тому хочеться додати щось незвичайне, стильне і виглядає максимально сучасно.

В якості оббивки для цієї моделі пропонуються як щільна тканина різної фактури, так і шкірозамінники «Скаден», «Перли», «Мадрас», «Неаполь».

«Скаден» і «Мадрас» відрізняються підвищеною міцністю, м'якістю і еластичністю. Ця штучна шкіра погано запалюється і мало схильна до стирання, завдяки чому стільці «Флоррі Хром» прослужать не один рік навіть у вітальні, де господарі і їх друзі проводять багато часу.

Не бояться ці матеріали і сонячних променів. А ще за ним легко доглядати: досить протерти поверхню вологою ганчіркою і далі прибрати зайву вологу сухою серветкою. При необхідності допускається застосовувати мильний розчин.

«Перли» імітує натуральну шкіру з перламутровим покриттям, що надає стільцям оригінальний і благородний вигляд. По довговічності матеріал навіть перевершує натуральну шкіру. За ним легко доглядати, він стійкий до впливу ультрафіолету, а натуральна бавовняна основа дозволяє йому дихати. «Неаполь» поєднує в собі всі переваги інших матеріалів, включаючи схожість з натуральною шкірою і простоту догляду за нею.

 

Salex FB Wood Patchwork

ТОП-5 идеальных стульев в гостиную - фото 2 - Salex

Ще одне рішення для вітальні, в якій не вистачає яскравих деталей. Техніка patchwork робить цю модель яскравою, стильною і підходить під різні стилі. Такий стілець — хороший акцент для мінімалізму, лофт, скандинавських та інших варіантів інтер'єру.

Ці меблі добре впишуться не тільки в вітальню, вони ідеально підійдуть і для інших приміщень:

  • дитячої кімнати;
  • спальні;
  • заскленого балкону або лоджії — де є куточок для відпочинку;
  • робочого кабінету і т. д.

Оббивка сидіння ковшеподібної форми виконана з щільної, але приємної на дотик тканини. А сама конструкція крісла дозволяє з комфортом розміщуватися в ньому протягом довгого часу. Це хороший вибір не тільки для тих, хто відпочиває, а й для тих, хто звик час від часу працювати за столом у власній вітальні. Для цього підходять і продумані підлокітники цільної конструкції.

Ніжки у цій моделі стільця дерев'яні, з металевим перехрестям, що ускладнюють дизайн конструкції. Модель Patchwork представлена в декількох колірних рішеннях — більш спокійних і яскравих, для створення максимально помітного акценту.

 

«Брістоль»

ТОП-5 идеальных стульев в гостиную - фото 3 - Бристоль

А зараз звернемося до класики, але вдосконаленої. Дерев'яний стілець «Брістоль» з високою спинкою — хороший вибір для сучасної вітальні, де хочеться створити більш сувору, лаконічну і навіть манірну обстановку. При тому, що форма для моделі обрана проста, реалізована вона все одно оригінально. Задні ніжки і спинка — це один елемент, а не два окремих. При цьому сама спинка не суцільна, а як би продовжує дві окремі ніжки, тільки розширюється догори. Це надає дерев'яній конструкції деяку легкість — вона виглядає ближче до традиційної, але все одно не застарілою.

Сидіння у цієї моделі стільця м'яке, воно оббите щільною і міцною тканиною сіро-коричневого кольору. Підбір відтінків в даній моделі настільки вдалий, що вона виглядає дорожче, ніж коштує. Найбільше такі стільці підійдуть для комплектації обіднього столу, ніж просто для відпочинку — вони просто створені для красивих і стильних обідніх груп.

 

Поворотний стілець Aurora

ТОП-5 идеальных стульев в гостиную - фото 4 - Aurora

А ось варіант стільця для тих покупців, які дуже люблять сучасні рішення в усьому: в техніці, в дизайні, виборі матеріалів і меблів. Модель оснащена спеціальним поворотним механізмом. Сидячи на стільці, можна повернутися на 180 градусів, але якщо людина після цього встане, сидіння саме повернеться в початкове положення. Це дуже зручно для тих, хто звик багато рухатися навіть з положення сидячи — наприклад, вирішуючи масу справ за робочим столом у вітальні. У захваті від такого механізму приходять і діти, які відрізняються підвищеною активністю, а тому не сидять довго в одному положенні.

Для оббивки стільців Aurora обрана міцна тканина в трьох кольорах — покупцям доступні рішення по їхньому смаку. Нижня частина сидіння в кожній моделі буде оббивати нубуком кольору «Бетон» — він відмінно гармонує з будь-яким верхнім відтінком.

Ніжки стільця металеві — чотири елементи, що виходять з однієї точки підстави. А щоб меблі не псували підлогове покриття, на них є спеціальні пластикові заглушки.

У моделі майже немає підлокітників (вони мінімальної висоти), але це легко компенсується формою самого стільця і плавною спинкою, що знімає напругу зі спини.

 

Charlotte

ТОП-5 идеальных стульев в гостиную - фото 5 - Charlotte

Це варіант стільця для вітальні підходить тим, хто прагне до мінімалізму і лаконічності, більш зрозумілим формам. Модель знаходиться на стику ковшоподібних рішень і звичайних крісел з рівним сидінням. Ніжки чотири, але у них є невелика особливість: верхня частина заходить на основну конструкцію стільця, що виглядає незвично.

Середньої висоти підлокітники і спинка роблять такий стілець комфортабельним не тільки для використання у робочого, обіднього столу, а й для зони відпочинку, де хочеться розслабитися, почитати книжку або просто поговорити з кимось із членів сім'ї.

Кольори оббивки у стільця Charlotte універсальні — сірий або латте. Завдяки цьому вписати меблі в інтер'єр буде нескладно, особливо якщо в ньому немає якихось нестандартних рішень. Оббивка з тканини щільна, міцна, стійка до стирання. При необхідності її завжди легко почистити за допомогою спеціальних миючих засобів.

Всі стільці для вітальні з каталогу AMF — це вдалий вибір, якщо вони добре підібрані і відповідають завданням мешканців. Перераховані та інші вироби стануть правильним вибором для будь-якого будинку або квартири — і за це відповідають такі чинники:

  • міцні каркаси;
  • практична і стійка до негативного впливу оббивка;
  • ергономічні форми;
  • з екологічно чистих матеріалів.

А різноманітність дизайну стає приємним бонусом. Моделі стільців представлені в декількох кольорах, завдяки чому не доведеться відмовлятися від вподобаних меблів просто з тієї причини, що у них невідповідний відтінок. AMF — це вигідна покупка, яка точно відбудеться.

Матеріал підготовлений адміністрацією сайту: меблі AMF

Подзвонити