Безоплатна доставкаБезкоштовна доставка на суму від 6000 грн.

Безкоштовно по Україні:
Зворотний дзвінок

Офіційний сайт

виробника

Пн-Пт: з 9:00 до 18:00

Сб: з 10:00 до 16:00

Нд: Вихідний

Бесплатно по Украине:

0-800-300-301

киевстар:

+38 (067) 223-11-22

обратный звонок

Кращі барні стільці: ТОП-5 моделей, які підійдуть для вашого ресторану

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 1

В сучасних кафе, ресторанах, барах і кабаре барні стільці дуже популярні, тому, обставляючи заклад меблями, без них не обійтися. У деяких місцях вони використовуються клієнтами навіть частіше, ніж класичні обідні моделі, тому повинні бути максимально міцними. Різноманітність предметів меблів, яку можна зустріти в сучасному магазині меблів, змушує легко розгубитися. Який же барний стілець вибрати? У цій статті ми пропонуємо ТОП-5 моделей від компанії Art Metal Furniture. У список увійшли як «Хіти продажу», так і просто вдалі дизайнерські речі, які підійдуть для багатьох закладів.

 

Королівська модель «Версаль» і шикарний Vensan

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 2

Стілець «Версаль» не просто так отримав звання «Хіт продажів». Створений на базі надійної хромованою основи, він являє собою елегантний, стильний і зручний стілець з м'яким сидінням, невеликою спинкою і оббивкою з таких шкірозамінників як «Неаполь», «Мадрас», «Перли», «Wax Нубук» та інші.

«Неаполь» має дрібнозернисту структуру, красиву трохи глянцеву поверхню і високі експлуатаційні характеристики. Його переваги — це надійність, безпеку, довговічність, невимогливість у догляді.

«Мадрас» відрізняється зносостійкістю, високою щільністю матеріалу і насиченістю кольору. Оббивка «Перли» світлостійка і практична.

Стілець випускається в безлічі забарвлень, включаючи яскравий і привабливий червоний, дорогий шоколадний, вишуканий темно-лавандовий, універсальний сірий. Під замовлення можливі і інші варіанти.

Особливості моделі:

  • Сидіння виконане з двох шарів поролону, з яких нижній більш пружний, а верхній — м'який і повітряний.
  • Є функція обертання на 360°.
  • Доступне плавне регулювання висоти.
  • Вага стільця 7,4 кг.
  • Максимальне навантаження на сидіння — до 120 кг.

Дуже схожа на «Версаль» модель Vensan. Вона відрізняється більш м'яким сидінням обтічної форми з ергономічною спинкою, розширеною підставою ніжки і формою опори для ніг. Цей предмет інтер'єру також випускається в різних кольорах, є варіанти з кантом і без канта.

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 3

Лінійка «Квітів»: Lily і Peony

Лінійки стільців з квітковими назвами розроблені для кабаре, барів, ресторанів, в оформленні яких превалює сучасний стиль. Стільці впишуться в будь-який декор, так як творці слідували в першу чергу принципам мінімалізму. Однак «нотки модерну», в дизайнерському рішенні, роблять лінійки Lily і Peony більш придатними для сучасних інтер'єрів.

Сидіння всіх стільців обох лінійок виконані у вигляді чаші з плавними лініями. Моделі Peony трохи глибше, ніж стільці Lily і мають невелику спинку. База однакова — у вигляді єдиної звужувано до основи ніжки з хромованого металу. Поруч з підлогою ніжка різко розширюється, формуючи коло великого діаметру, завдяки якому стільці демонструють високу стійкість. Обидві лінійки випускаються в білому, червоному і чорному кольорах.

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 4

Особливості моделей:

  • Сидіння виконане з міцного лакованого пластика.
  • Є можливість регулювання висоти посадки.
  • Зручна опора для ніг;
  • Вага від 6,3 до 6,8 кг, що для барного стільця трохи.
  • Максимальне навантаження на сидіння — до 120 кг.

Стільці обох серій можна використовувати не тільки в кафе, але і вдома. Вони зручні і допомагають людині розслабитися, а також додають родзинку в інтер'єр приміщення. Додатковий плюс в тому, що пластикові меблі не вимагає особливого догляду.

 

Елегантний і стильний «Санті»

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 5

Стілець-хокер «Санті» — одна з найулюбленіших моделей наших покупців. Він зручний, добре виглядає, не вимагає складної збірки і легко переставляється з місця на місце. При цьому широку основу забезпечує йому стійкість навіть на вулиці, тому модель часто беруть для організації літніх майданчиків. Додатковий плюс стільця «Санті» в тому, що сидіння тут виконано з екологічно чистого матеріалу — штучного ротанга, який грає роль оббивки на основі з пластику. Каркас же виготовлений з міцного металу з хромуванням, що дає стильний блиск і робить зовнішній вигляд виробу преміальним.

Дизайнери рекомендують використовувати стілець «Санті» в закладах, дизайн яких виконаний в стилі хай-тек, модерн, кантрі. Завдяки ротангових обробці виріб також впишеться в кафе, оформлені в японському або скандинавському стилі.

Особливості Хокер:

  • Пневмопатрон висотою 500 мм забезпечує плавне управління.
  • Вага 5,55 кг за рахунок полегшеного підстави.
  • Зручна підставка для ніг.
  • Наявність обертання на 360°.
  • Максимальне навантаження — 120 кг.

Через штучний ротанг на сидінні, «Санті» більш вимогливий щодо до догляду, ніж його пластикові «побратими». Його не можна обробляти миючими засобами з вмістом хлору — потрібно купувати спеціальні розчини та порошки, призначені для меблів.

 

Прості і зручні Timber і Marengo

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 6

Стілець Timber — один з представників так званих «еко-меблів». Стілець виконаний з натуральних матеріалів: для каркаса був узятий масив натурального бука, а спинка виготовлена зі штучної замші, яка, втім, нічим не відрізняється від натуральної. Стілець шикарно виглядає в закладах, де інтер'єр оформлений в сільському стилі, відповідає канонам лофт або Провансу. Навіть досить холодний дизайн стілець Timber може пом'якшити, внісши ноти тепла і затишку.

Схожі характеристики у барного стільця Marengo, чий зовнішній вигляд дуже нагадує описаний вище Timber. Однак дана модель більш надійна, так як каркас її зроблений не з дерева, а із сталі, яка пофарбована «під дерево». Метал з сублімацією деревної текстури дуже практичний і довгий час зберігає свій зовнішній вигляд. Оббивка стільця тканинна, сидіння — м'яке, з поролоном. Можливе регулювання ніжок по висоті. Випускається в двох кольорах з сидіннями сірого і бежевого кольорів.

Особливості моделей:

  • Чотири стійких ніжки із зручними перекладинами, на які можна спиратися.
  • Вага 6,3-6,5 кг.
  • Максимальне навантаження — 120 кг.
  • Оббивка легко чиститься пилососом.

Якщо простіший Marengo не вимагає спеціального догляду, то практично елітний Timber хоч і схожий зовні, але куди більш примхливий. Якщо ви хочете, щоб він прослужив довго, його потрібно використовувати тільки в добре провітрюваних приміщеннях з правильною вологістю. Цей стілець не можна штовхати і тягати по підлозі, ставити поруч з радіаторами опалення. Плями потрібно прибирати відразу ж, використовуючи білі рушники або спеціальну тканину. Ретельний догляд може вимагати часу, але зате завдяки йому ваш бар або ресторан завжди буде виглядати шикарно, адже враження про заклад складається з дрібниць: якісних світильників, гарного посуду, стильних стільців.

 

Стілець «Порто»

Стілець-хокер «Порто» — це гранично проста модель, що підходить для барів та кафе середнього класу. Мінімалістичний дизайн, нехарактерний для класичних барних стільців, привертає увагу, а зручне сидіння і стійка основа дозволяють вашим клієнтам розслабитися і відпочити.

Кращі барні стільці - топ-5 моделей для ресторану - фото 7

При створенні моделі дизайнери напевно надихалися недорогими пластиковими стільцями з IKEA, але творчий підхід дозволив зробити хокер, який виглядає стильно і цікаво. Як сидіння виступає тонка фанера, яка є одночасно спинкою і сидінням (одне плавно перетікає в інше). Чотири тонкі витончені ніжки виконані з хромованого металу і з'єднані перегородкою, на яку можна поставити ноги.

Особливості стільця:

  • Максимальна простота догляду: для збереження приємного зовнішнього вигляду виробу досить регулярного вологого прибирання.
  • Вага стільця 5,6 кг.
  • Колір дерева — венге, темний горіх. За домовленістю можливі інші варіанти кольорів.
  • Максимальна вага — 120 кг.

Цікаво, що в лінійці «Порто» є не тільки барні, а й обідні стільці. Вони також виконані з дерева і хромованого металу, але мають цікаву особливість дизайну — прямокутний вузький отвір в спинці. Він надає виробу легкості і робить загальний вигляд моделі більш органічним. Купівля обідніх і барних стільців «Порто» для бару чи ресторану дозволить оформити зал в єдиному стилі.

 

Правильний вибір стільця для бару грає велику роль в тому враженні, яке складеться у гостя при відвідуванні вашого закладу в перший раз. Компанія Art Metal Furniture випускає безліч моделей різних меблів, серед якої можна легко знайти моделі як для кафе економ-класу, так і для преміальних ресторанів. Всі меблі зроблені якісно і вони відрізняються помірними цінами. Якщо потрібні подробиці — телефонуйте, менеджери завжди готові допомогти з вибором або дати пораду.

 

Матеріал підготовлений адміністрацією сайту: меблі AMF

Подзвонити